Skip to content

I’m a rebel!

27 januari, 2013

Dagen inleddes med frukost på sängen (vuxenpoäng) som involverade hembakat bröd (vuxenpoäng), morgonäpple (vuxenpoäng) och kaffe (vuxenpoäng). Det hela avnjöts med en dagstidning i handen (vuxenpoäng), alltmedan Godmorgon Världen sorlade i bakgrunden (vuxenpoäng).

Därefter gick vi ut och intervallsprang (vuxenpoäng). Flickvännen var utrustad med broddar (vuxenpoäng) och jag med högteknologiska springskor som skyddar fötter och ben (vuxenpoäng).

Efter denna strapats gjordes styrkeövningar (vuxenpoäng) och en rejäl lunch (vuxenpoäng) bestående av rester (vuxenpoäng) avnjöts (vuxenpoäng).

Sedan beslutade vi vad vi skulle äta i veckan (vuxenpoäng), detta så att vi inte skulle behöva improvisera (vuxenpoäng) och därtill kunna köpa hela veckans mat i ett svep (vuxenpoäng).

När detta var klart bilade vi (vuxenpoäng) till Coop Extra (vuxenpoäng) för att det är det billigaste (vuxenpoäng) storvaruhuset med flest ekologiska varor (vuxenpoäng). Vi har köpt stora kassar (vuxenpoäng) som vi ställer i en viss ordning (vuxenpoäng) så att de varor som ska till frysen hamnar i en kasse och de varor som ska till kylen i en annan (vuxenpoäng).

Vi stämplar våra varor med en sån där liten laserpistol (vuxenpoäng) som jag inte begriper hur den fungerar (vuxenpoäng) och som man får använda om man är Coopmedlem (vuxenpoäng).

Middagen bestod av våfflor.

Fortfarande rebell!

Annonser
4 kommentarer leave one →
  1. bucharga permalink
    28 januari, 2013 22:46

    Det är skönt för Lillpojken att se att ni inte har degenererat helt till ett medelålderspar ännu;)

  2. Marsalken permalink
    2 februari, 2013 11:27

    Inget körkort (tonårspoäng)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: